Termeni și condiții

Ultima actualizare: 6 decembrie 2023

Bine ai venit pe site-ul meu!

1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Accesând sau utilizând acest site web, ești de acord să respecți și să te supui tuturor termenilor și condițiilor prezentate mai jos. Dacă nu ești de acord cu acești termeni, te rog să nu utilizezi acest site.

2. Drepturi de autor

Conținutul acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la text, imagini, grafică, video și alte materiale, este protejat de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală.

Sunt excluse de la acești termeni acele resurse ale căror sursă este precizată în mod expres.

3. Utilizarea site-ului

Utilizarea acestui site este permisă în scopuri legale și conforme cu acești termeni. Nu ai voie să utilizezi acest site în scopuri ilegale sau interzise de legi și regulamente aplicabile.

4. Informații personale

Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor personale în conformitate cu Politica de Confidențialitate a site-ului.

5. Limitări de răspundere

Site-ul este furnizat „așa cum este”, fără nicio garanție, fie expresă, fie implicită. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru pierderi sau daune rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Îmi rezerv dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea ta să verifici periodic aceste modificări.

7. Legislație aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legislația română și orice litigiu legat de acești termeni va fi soluționat în instanțele competente din România.

Contact

Pentru întrebări sau preocupări legate de acești termeni și condiții, te rog să mă contactezi prin intermediul formularului de contact.

Mulțumesc pentru vizitarea site-ului meu! 🙏🏻