Politică de confidențialitate

Ultima actualizare: 6 decembrie 2023

Bine ai venit pe site-ul meu!

1. Informații colectate

Atunci când utilizezi formularul de contact de pe site-ul meu, îți solicit să furnizezi următoarele informații: prenume, nume, adresă de email, număr de telefon, mesaj.

Aceste informații sunt colectate exclusiv în scopul oferirii de servicii sau răspunsului la întrebările și solicitările tale.

Pe măsură ce navighezi pe site-ul meu, pot fi colectate automat informații non-personale, cum ar fi adresele IP, tipul de browser, paginile vizitate și altele, în scopuri statistice și de îmbunătățire a experienței utilizatorilor.

2. Scopuri și utilizarea informațiilor

Informațiile personale colectate sunt utilizate în principal în următoarele scopuri:

- Pentru a răspunde la solicitările și întrebările tale

- Pentru a furniza serviciile solicitate

- Pentru a te informa despre modificări sau actualizări ale serviciilor mele

- În scopuri statistice și de analiză pentru îmbunătățirea site-ului meu

3. Păstrarea și securitatea informațiilor

Informațiile tale personale vor fi păstrate doar atât cât este necesar pentru scopurile specificate în această politică. Mă angajez să implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile împotriva accesului neautorizat sau a utilizării incorecte.

4. Partajarea informațiilor

Nu voi partaja, vinde sau transfera informațiile tale personale terților fără consimțământul tău explicit, cu excepția cazurilor în care legea o cere.

5. Drepturile tale

Ai dreptul să soliciți acces la informațiile tale personale, să le corectezi sau să le ștergi. Pentru orice solicitare în acest sens, te rog să mă contactezi prin intermediul formularului de contact.

6. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Îmi rezerv dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină, iar utilizarea continuă a site-ului după aceste modificări constituie acceptarea acestora.

Contact

Pentru întrebări sau nelămuriri legate de această Politică de Confidențialitate, te rog să mă contactezi prin intermediul formularului de contact.

Îți mulțumesc pentru încrederea acordată! 😌