Săptămâna altfel II

Cine se trezeşte de dimineaţă ajunge departe.

Acest proverb s-a cam adeverit azi dimineaţă pentru mine fiindcă am fost surprins de câte lucruri poţi face dacă te trezeşti ceva mai devreme, gen prima oră (:|. Igiena personală, nelipsită zilnic, apoi micul dejun, spălatul pe dinţi şi bum! Fresh! A trebuit să o duc pe surioara mea în faţa şcolii şi să aştept acolo maşina cu care trebuia să plece la concursul de matematică ;;) Zis şi făcut. Am revenit apoi acasă, am tras o fugă la doua magazine după care i-am oferit bunicii un mic ajutor. Deja eram mai mult ca fresh, în ciuda răcelii pe care o am de vreo patru zile.

După toate, am plecat la liceu, cu gândul la activitatea de astăzi: curăţenie în parcul din Caracal. Clasa mea împreună cu alte trei ne-am echipat cu pungi şi mănuşi pentru adunat gunoiul din parc: pungi de seminţe, şerveţele, sticle, hârtii şi alte peturi care în timp ar putea polua mediul. Am parcurs parcul în lungime şi am umplut punga cu care era dotată echipa mea. Am fost entuziasmaţi la final când am realizat că am fost printre puţinii care au făcut-o. Chiar dacă nu s-au implicat cu toţii în această activitate, am încercat să depun un efort care să dea dovadă de seriozitate. Eu am fost fericit de realizare, dar când a trebuit să ne întoarcem de la “Stadionul <<Parc>>” am văzut un coş cu un fum negru care ieşea de rupea pământul. Imediat mi-am zis că munca noastră nu a însemnat nimic.

Referinţe: Săptămâna altfel I

9 comentarii la „Săptămâna altfel II”

  1. azi am mers la scoala degeaba…nu am facut absolut nimic 😐
    am stat si am jucat cruce toata ziua…booring…

  2. De asta nu prea ma atrag activitatile cu ecologia. Am luat si eu parte la multe, dar cand vedeam ca undei noi ridicam o hartie, sunt altii care arunca 2, mi-am zis ca nu se merita.

  3. Vor fi tot mai multi cei care se vor ingriji ca orasul, tara, planeta, sa fie mai curate. Trebuie doar sa avem rabdare si sa incercam sa-i schimbam pe cei care inca nu-si dau seama ca si de asta depinde viitorul nostru.

Comentariile sunt închise.