Serchis

Este situl care mi-a dat cele mai mari provocări până la el. Am lucrat foarte mult cu jQuery și am reușit să aprofundez câteva lucruri de bază de WordPress care mi-au fost de mare ajutor mai târziu. A fost și încă este un site care îmi oferă provocări din mai multe puncte de vedere – SEO, optimizare, experiența utilizatorului.

Situl poate fi vizitat la adresa https://serchis.com

COSPol

Convenția Organizațiilor Studențești din Politehnică (COSPol) este o structură de tip umbrelă pentru organizațiile studențești din facultățile universității, ce are rolul de a reprezenta interesele educaționale și sociale ale studenților din Universitatea Politehnica Timișoara.

În vara lui 2017 am reușit realizarea acestui proiect pentru un bun prieten care își desfășoară activitatea de voluntariat în cadrul UPT.

Situl poate fi vizitat la adresa https://cospol.upt.ro

OSB Timișoara

Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara (OSB Timișoara) mi-a oferit șansa de a-mi începe portofoliul cu situl lor. Am colaborat cu oameni foarte faini și pe parcursul întregului proces de creație și implementare s-au purtat discuții și s-a integrat feedback după preferințele celor din organizație.

Situl poate fi vizitat la adresa https://osb.basarabeni.ro