Program de vară

La începutul verii chiar mă gândeam că o să scriu mai des pe blog 8-|, dar din păcate nu a fost aşa. De asemenea mi-am făcut şi un orar personal pentru vară pe care speram la fel de mult să îl respect. Îniţial am început să fac cum îmi propusesem, începusem să studiez la matematică. Chiar am terminat prima lecţie din carte. Urmau matrice :D. Tot atunci am început să şi citesc, dar de cateva zile tot sunt distras de alte lucruri mai puţin importante. Nu-mi place ce se întâmplă, dar nu am ce face.

Tocmai ce am început şi eu să ies din casă, seara la un aer curat, o vorbă cu tovarăşii şi acum că mă simt muult mai relaxat, liber şi sănătos nu am parte de studiu. Da, recunosc, vreau să studiez pentru că după anul ăsta urât cu BAC-ul, următorul nu ştiu cât de mult o să mă încânte. Chiar dacă nu am emoţii deocamdată şi nu mă stresez pentru clasa a XII-a, trebuie să mai pun şi eu mâna pe carte.

Înţelept ar fi să mă reorganizez, dar este foarte greu. Căldura ne omoară pe toţi şi îmi ia toată motivaţia şi curajul de a mă reapuca din nou de treabă. Şi nu-i vorba că nu-mi place ceea ce mi-am propus. Când mă implic, o duc până la capăt cu mare plăcere :). Vine cineva cu o limonadă rece să mă pună pe picioare?;;)

5 comentarii la „Program de vară”

  1. In locul tau, mi-as oferi cateva zile de relaxare, eventual la munte sau la strand, apoi incet, incet as incerca sa ma tin de program, sa alternez invatatura cu distractia.

  2. Fa pauze, sau mai simplu invata dimineata, pana in ora 12, pentru ca e mai racoare, nu prea ai ce face si ai tot timpul sa inveti. Eu asa am facut, dimineata la 7-8 ma trezeam si la 7:30 sau 8:30 ma puneam pe treaba, iar asa ai si dupa amiaza libera.

Comentariile sunt închise.