O zi din viaţa mea

O zi din viaţa mea, pare strict monotonă şi de ce nu, chiar este.:-?? În timpul săptămânii debutez cu trezirea la ora 6:55. Schimbarea, înviorarea, igiena personală, micul dejun, igiena dinţilor – ca la armată (totuşi cred că-i mai bine acasă ;))). În sezonul ăsta este mai greu cu şcoala pentru că stau la sat şi zilnic trebuie să îndur puţin ger, puţina grijă că poate nu ajung la timp, uneori am parte şi de curse de aproximativ 2 kilometrii pe jos (mişcarea mea zilnică 🙂 ). Oricum 2 kilometrii sunt asiguraţi zilnic – de la liceu până la locul de unde plec acasă.

După ce ajung la liceu, oboseala îmi este gonită de nişte feţe prietenoase, care îmi dau încredere că ziua nu poate fi aşa de rea. În pauze nu ne lipseşte jocul de şeptică, care ne binedispune pentru ora care urmează. Emoţiile pe care le am la orele la care se cere studiu serios trec repede, dar sunt epuizante, mai ales când urmează să ne asculte sau o lucrare de control, eventual un extemporal (asta mai rar :D). La fel sunt şi emoţiile ultimei ore, în special vineri când nu avem răbdare până la sunetul soneriei – cel puţin eu:-?

În week-end de obicei am repetiţii, ies cu prietenii sau particip la vreun concurs pe la liceu.

Şi cum spuneam, nimic special, monotonie.

9 comentarii la „O zi din viaţa mea”

    1. Fain ? Si eu am de mers cam o ora pana la liceu si vara e cat de cat bine, adica te mai plimbi, mai vezi lumea, dar iarna este dezastru .

  1. Wow o zi cu totul diferita fata de una din viata mea – viata cam palpitanta ce-i drept. Ar trebui sa faci o leapsa cu tema asta 😀

  2. Vlad, nu poti sa vorbesti inca de monotonie, intr-adevar la liceu ai in fiecare zi ore, dar nu la fiecare ora faci aceleasi lucruri, nu in fiecare pauza faci aceleasi lucruri, iar acasa faci absolut ce vrei.
    O sa poti vorbi despre asa ceva cand vei avea un serviciu unde te vei duce zilnic sa faci acelasi lucru, si sa ajungi acasa sa nu mai ai chef, timp sau dispozitia necesara pt. a face si altceva.
    Deocamdata bucura-te cat poti ! 😀

Comentariile sunt închise.