Gânduri în rânduri

Multe pentru o lună

În afară de ziua păcălelilor luna Aprilie are câteva semnificaţii pentru mine. În primul rând am un sărbătorit în familie, nişte zile de nume pentru nişte prieteni şi mult aşteptata apariţie a ultimului film din seria American Pie. Mai mult, anul acesta este şi “Săptămâna altfel”, un program organizat de fiecare şcoală/liceu în parte timp de o săptămână în care vor avea loc mai multe evenimente relaxante pentru mine, cel puţin la liceul meu 🙂

Referitor la ziua de azi, personal am cam uitat să ma bucur de ea, aşa cum mă bucuram acum câţiva ani, pe seama farselor pe care le făceam sau le primeam. Dacă mai stau şi mă gândesc mult la asta, deja începe să ma cuprindă melancolia despre amintiri, ceea ce nu vreau.

Pot spune că Aprilie va fi una dintre cele mai libere luni din acest an şi cea mai asteptată dintre toate (cu privire la American Reunion 8->). O bună idee ar fi să-mi citesc horoscopul pe această lună, dacă vreau ca totul să decurgă perfect ;;).

3 comments

  1. pai cat tine de mine, eu vreau sa iti urez un aprilie perfect :*

    sunt sigura ca daca vezi totul cu optimism, are sa fie mai bine pentru tine ! te-am pupat

  2. Sa ai o luna de aprilie fericita. Pentru mine aprilie inseamna ziua de nastere a sotiei si adevaratul inceput al primaverii. Un gratar mic cu camarazii (in curtea casei de la tara, ca asa face omul civilizat gratarul), o bere rece si mai mult optimism pentru viitor.