Meet Joe Black

Sa ma scuze Monica, dar nu am ce face. Am vrut sa vad un film si ce m-am gandit, hai pe C.L.M’s Blog sa caut ceva ca tot mi-a placut mie 500 days of Summer 8->. Si unde-i o bucata de frumusete, se gaseste si o gramada. Asa am facut, am intrat pe blogul ei si am cautat “movie time”. Am gasit printre altele Meet Joe Black. Repede pe imdb sa vad nota :-“. Nu este asa de mare si mi-am zis ca nici filmul nu o sa fie cine stie ce, dar din moment ce era o recomandare clar nu mai conta nimic. L-am descarcat si l-am vizionat.

Am ramas putin surprins la inceput pentru ca nu ma asteptam la un asemenea eveniment care a schimat cu totul povestea filmului (acum mi-am dat seama de unde era videoclipul cu acel accident pe youtube semnat ca “funny video”).

Filmul m-a lasat frumos marcat prin emotiile pe care mi le-a dat in a doua parte, spre final, si m-a tinut cu sufletul la gura pana la terminare. Am anticipat si eu cateva intamplari, dar au fost altele care, chiar m-au lasat cu gura cascata.

Ce sa mai zic de Anthony Hopkins (in rolul lui William Parrish), Brad Pitt (Joe Black) si frumoasa Claire Forlani (Susan Parrish) care si-au jucat rolurile splendid, in special Anthony Hopkins, rol in care m-am regasit in mare parte.

Am plecat cu ideea de a-l recomanda din momentul in care mi-am dat seama ca nu este un film oarecare si are o urma psihologica ce te face sa te gandesti serios la cum sta treaba acolo, apoi revii la realitate si realizezi mai multe lucruri.

P.S: M-a nemultumit putin sunetul, dar am dat boxele mai tare:D

 Va las trailerul si chiar va invit sa il vedeti:

8 comentarii la „Meet Joe Black”

  1. Am vazut si eu o parte din film pe Antena 1 de curand ,dar cred ca o sa il vad pe tot in curand. Deoarece este un film cu Antony Hopkins nu are cum sa nu fie reusit 🙂 . Omul este genial….

  2. Ca o completare nu mi-am dat seama ca am folosit de 2 ori cuvantul “curand ” , suna cam urat … Si ca sa spun ceva si de Brad Pitt , m-a impresionat in filmul “Se7en” si in trilogia “Ocean’s”…

  3. Foarte bun filmul, ma bucur foarte mult ca mi`ai amintit de el. Apropo, vad ca toti suntem in febra cinematografiei zilele astea. Doar ce am terminat si eu o “insiruire” a serialelor preferate:)

Comentariile sunt închise.