Extemporal pentru viaţă

Într-adevăr lucrurile se complică din ce în ce mai mult, acum cu stresul examenului de bacalaureat. Tot ce mi-a rămas de făcut ( o soluţie găsită de mine ) este interiorizarea mea. Îmi iau o pauză de la prietena mea, iubita mea şi lucrurile care de obicei mă atrag în fiecare zi.

În primul rând am nevoie de această pauză pentru a mă concentra strict pe un viitor succes, apoi, în al doilea rând, în ultimul timp am fost orbit de ideea de a părăsi într-un final tot ceea ce am şi aşa am devenit indiferent şi rău. Astfel, sper să mă regăsesc, să îmi pun şi gândurile în ordine, iar sufletul meu să revină şi să mă ia din nou de mână pentru a mă îndruma.

Sunt şi grăbit, mă simt atacat, slăbit, moale, ceea ce nu-i prea bine. Obosit în acest moment, trag de mine să mă exprim şi pe blog şi într-un final să sfârseşc ziua în pat, ca apoi, de mâine să susţin proba orală la Limba şi literatura română.

Pentru mine, pot să am doar un gând bun.

2 comentarii la „Extemporal pentru viaţă”

  1. Eheee…și eu susțin bacalaureatul anul ăsta. Pot să spun că am avut ceva emoții la oralul de la limba română dar am luat maximum. Îmi e teamă sincer, adică nu sunt sigur niciodată pe astfel de lucruri când vine vorba de examene etc. Îți urez succes la bacalaureat!

    1. Proba lingvistică a fost cum a fost, dar greul o să vină la scris 😕 . Om trăi şi om vedea.

      De asemenea, succes şi ţie!

Comentariile sunt închise.