Diferenţe de moment

  • 24 octombrie 2012

Dacă m-aş fi simţit ceva mai bine, acest articol s-ar fi numit altfel. Dacă starea mea ar fi una ceva mai bună, în celălalt tab de la Mozilla ar fi altă melodie pe youtube sau dacă aş fi făcut alte alegeri în trecut, acum poate aş fi fost în altă parte. Este vorba de posibilităţi. Bineînţeles, cu ele vin regrete, gânduri care mă încurajează să ezit şi să nu mai fac următorul pas atât de sigur.

Odată ce fericirea vine în viaţa cuiva, necazurile celor apropiaţi nu mai au o aşa mare importanţă pentru că aşa este natural să se întâmple. Şi trist în acelaşi timp. Asta am observat eu. La un moment dar ne simţim din nou singuri şi vrem să luam o pauză. Ca acum. Mă simt supra-solicitat de multe. Nu prea ştiu cum să le înşir pentru că nu ştiu exact ceea ce mă atrage de la subiect, mă simt obosit de la atâtea gânduri. Tot de vină este trecutul care îmi reaminteşte de întrebările la care nu am răspunsuri şi care mă urmăresc aproape la fiecare pas.

De ceva timp încoace, articolele pe care le-am scris sunt în ambiguitate şi nu ştiu când voi da cărţile pe faţă. Îmi ascund sentimentele, cu speranţa că cineva va înţelege ceea ce vreau să spun eu aici, într-o bună zi. Nu am aşteptări, ci numai speranţe. Şi chiar dacă nu se va întâmpla asta, va fi bine până la urmă :).

Fericirea va avea şi ea o formă pentru mine. Fie că-i vorba de familie, suflet sau plăcere fizică, va fi cumva. Nu?

Până atunci mai stau singur pe aici şi încerc să mă mai citesc şi aşa poate mă mai descopăr şi eu. Poate descopăr şi ceea ce vreau cu adevărat, nu ştiu. Sunt posibilităţi. O grămadă.