O altfel de leapşă

 • 19 septembrie 2012

Astăzi pare o zi numai bună de ieşit în parc, de admirat natura şi cel mai frumos, de scris despre asta. Aşa îmi pare ziua asta cu soare. Nu cred că o să ajung să fac lucrul ăsta, dar o să vorbesc puţin despre mine şi părerile mele despre câteva lucruri, prin intermediul unei lepşe pornită de la Adryme.

 1. Despre oameni: ce este omul? Păi definiţia asta tot omul a invetant-o. După părerea mea, omul este cea mai raţională fiinţă de pe Terra. Mulţi dintre cunoştinţele mele au rămas nematurizaţi, neemancipaţi, staţionează la aceeaşi gândire de acum câţiva ani buni şi tot neschimbaţi. Nu zic că asta este valabil în general, dar ar fi bine dacă ar fi, nu?
 2. Enervarea supremă: tot timpul mă relaxez şi nu pot fi supărat pe cineva (Ştiu! Defect de-al meu :-@.), dar mă enervez când în timp ce fac ceva, orice, vine cineva şi îmi zice că trebuie să încetez şi să fac ceea ce vrea el/ea. Pe scurt nu suport să fiu deranjat în timpul activităţii mele.
 3. Situaţiile limită ale vieţii: am fost odată surprins de nişte poliţişti într-o vizită la Braşov; tensiune maximă :>. Alte situaţii limită au fost când eram mai mic şi năzdrăvan ;;). Sunt câteva amintiri plăcute 8->.
 4. Teamă de: necunoscut în primul rând, apoi de neatingerea obiectivelor în viaţă.
 5. Romănii şi calităţile lor: românii sunt români, diferiţi de toţi ceilalţi, cu tradiţii şi obiceiuri străvechi pe care le iubesc. O bună calitate a lor este de a se adapta lucrurilor din exterior şi devenind cei mai buni în domeniu.
 6. Românii şi defectele lor: la necaz, repede dau cu banu să iasă din belea /:).
 7. Deviza mea în viaţă: implicarea, dedicarea si rabdarea sunt cheia succesului. Acest moto l-am dobandit in timp si este valabil si acum, pentru mine.
 8. România în 3 cuvinte: furată, săracă, visătoare.
 9. Luaţi aminte! Chiar dacă norocul şi-l face omul cu mâna lui, uneori este nevoie şi de ocazii grozave căzute din cer.
 10. Autoportret: sunt încrezător în visele mele, sincer cu toată lumea şi dispus să fac sacrificii personale pentru fericirea persoanelor dragi. Aaa! Era să uit: am scris un articol despre asta.
 11. Emoţia: mă emoţionează momentele calde petrecute cu familia şi bucuria de a petrece timp cu prietena mea :).
 12. Vise: fără ele, nu ştiu ce aş fi. Visez tot timpul. Poate-i şi ăsta un defect, dar mă bine dispune starea de visare.
 13. Regrete: ca orice om, regretele vin din cauza greşelilor din trecut, dar cum trecutul nu contează pentru mine, regretele nici atât.

Acum leapşa pleacă mai departe la: Emil Călinescu, CLM, Bucuros şi toţi cei care doresc să o preia.

O zi la fel de frumoasă ca la începutul articolului ;;)!