Orice

  • 18 septembrie 2012
  • 7 Comments

Cu greu mă apuc să scriu acest articol. Ce va fi, nu ştiu prea sigur. Sunt oarecum forţat de timpul trecut să îl postez şi reţinut în acelaşi timp de frica faţă de interpretări. Poate veţi spune că este blogul meu şi am puterea de a scrie şi face orice pe el, dar nu este aşa. Nu pot vorbi despre monotonia vieţii mele aici pentru că nu asta vreau să recitesc în viitor. Nu asta vreau să fie amintirile care să-mi lumineze mintea. Vreau mai mult. De la mine, de la viaţă, de la toţi. Este greu de obţinut aşa ceva, dar vreau, chiar dacă ştiu că nu voi primi.Presupun şi eu negativ, în ciuda spuselor lui Sebastian, pentru că se va întâmpla cu totul altceva, spre mulţumirea mea. Măcar sper la asta.

Obiectivele sunt selectate cu atenţie pentru acest an, dar inima începe să îmi şoptească faptul că nu este de ajuns pentru mine. Vrea ceva şi pentru sufletul meu, sunt sigur de asta. Oricum eu tot încerc să mă menţin la starea liniştită, fără să ascult prea mult de ea. Mi-am propus ceva şi aşa va fi!

Totul va fi bine, spuneam eu odată. Ca de obicei, mă consolez singur şi stările astea prin care trec dispar repede.

Acum a început liceul, sentimentul de a nu mai avea timp de nimic îl simt din nou X_X, chiar dacă am restul zilei libere :-s. Ar fi perfect pentru mine dacă aş putea să-mi controlez stresul. Nu de alta, dar sănătatea mea este în joc.