Nu ştiu, mă gândeam…

  • 22 august 2012
  • 2 Comments

Pe parcusul timpului de când sunt în blogosferă, mai exact 16 decembrie anul trecut, am tot căutat sfaturi, m-am documentat, informat despre cum să deţin un blog bun din toate punctele de vedere. Am reuşti să îmi fac pe plac, dar odată cu apariţia altor noi informaţii legate despre acest lucru şi încetarea activităţii mele de a mă mai ocupa de aspect şi partea tehnică, s-a strâns o coadă destul de lungă pe lista cu obligaţiile pe care mi le-am propus.

Sfatul celor mai mari ca mine de a oferi chestii cititorilor mei m-a măcinat cel mai mult şi am fost sub semnul întrebării de a face asta sau nu. Acum că am ce să vă ofer :D, am scris acest articol pentru a mă lăuda puţin, dar şi creaţia mea în favoarea platformei WordPress.

Este vorba despre pluginul Horoscop, plugin creat de mine şi care va fi dezvoltat pe viitor. Am lucrat la el aproximativ 18 ore în trei zile şi până la urmă am obtinut ceea ce am vrut. Ideea era în capul meu de ceva vreme, dar am avut nevoie de mai multă convingere şi voinţă pe care am dobândit-o involuntar.

Prima versiune a pluginului, 1.0.0, a fost lansată astăzi, 22 August 2012 şi sunt mulţumit de reuşită. Toate detaliile, informaţiile despre el, întrebările şi alte note se pot citi aici. Au apărut mici probleme pe parcurs, legate de preluarea zodiacului de la sursă, care s-au rezolvat rapid şi fără complicaţii datorită staffului siteului Acvaria.

Pluginul este instalat şi pe acest blog şi poate fi studiat, să zic aşa, în sidebar sub informaţiile de la Akismet. L-am creat din plăcerea mea faţă de limbajul PHP şi din dorinţa de a extinde limba română pe această platformă.

Sper să mă bucur de cât mai multe utilizări şi de asemenea, utilizatorii să se bucure la rândul lor de cât mai multe updateuri :).