Înapoi la blogul meu

  • 12 august 2012
  • 2 Comments

Mă simt acasă aici. Am atâtea gânduri scrise, pulsate cum îmi place să zic 8->, atâtea evenimente, chiar dacă nu sunt aşa de multe. Printre cele 123 de articole plus ăsta am tot avut amintiri, sentimente, gânduri de moment, recomandări de la prietena mea Lavinia, descrieri de locuri vizitate, vise şi multe alte articole de care nu-mi amintesc. Acum câteva zile m-am uitat aşa un pic prin arhivă şi am găsit articole de care uitasem şi mi-au părut foarte frumoase. La unele nici nu mi-a venit să cred că am trăit aşa ceva. Da, am mai dat un ochi acum printe ele. Chiar nu sunt aşa de multe, dar cuprind multă informaţie din gândurile mele :). Mă bucură acest fapt.

De la ultimul articol am fost ocupat cu treburi prin online, încercări de a face altceva mai folositor, fără jocuri şi alte atracţii. Am mai aşteptat creaţii de la cititori pentru Artă literară – dar nimic, am modificat lista blogurilor pe care le citesc şi s-a redus enorm pentru că unele au dispărut peste noapte, altele au rămas făra activitate de multă vreme şi tot aşa. Cât de curând trebuie să o reînnoiesc şi să-mi revin.

Ultimul an de liceu se apropie şi nu vreau să simt că o să treacă repede. Chiar îmi doresc asta, orice ar fi. Nu vreau să am sentimentul de dor după asta, nu vreau să mă facă vreun lucru să mă gândesc la asta…nu.

Referitor la blog, mă gândeam să fac o altă categorie în care să vorbesc despre copilăria mea, cât îmi mai amintesc din ea. Asta şi pentru că nu vreau să pierd amintirile în timp. Şi-aşa am pierdut multe dintre ele. Am vorbit acum câteva zile cu un vechi prieten şi am deschis acest capitol. Mi-a zis lucruri de care nu mai ştiam. M-a apucat nostalgia. Toate lucrurile despre care am vorbit erau amuzante, din copilăria noastră, dar anumite momente s-au evaporat din mintea mea. Deja observ că aş putea să încep această categorie ;)).