Vai de capul meu!

  • 25 iulie 2012
  • 2 Comments

În leapşa de la Ionuţ, zisăi mai devreme că „Aştept să fiu sunat de cei de la Radio 21 şi să câştig două pachete VIP la concertul din Sofia.” De atunci am ieşit pe afară, m-am plimbat cu bicicleta, am fost pe la Olt şi după înapoi acasă. Mă apucai să citesc „Ziua cu gândurile-n hăţuri” de Ion Luca Vulpeşti şi pe la ora 18 sau 19 (nu mai ştiu) am fost pe fază la piesa Gaga a orei de la Radio 21. Concursul cu cele două pachete VIP la concertul lui Lady Gaga de la Sofia de pe 14 august. Bun. Am aflat că piesa este Connect-R-Vara nu dorm şi am închis radioul să citesc în linişte.

Cee frumos mă imaginam în primul capitol, pe la povestirea „Ana Momoianca”, cu descrierile amoroase pe care le făcea Traşcă.

Sună telefonul! Eu repede răspund cu „ASCULT RADIO 21!” Nici un răspuns. Mă uit mai bine la telefon şi văd că este numărul care mă suna acum câteva zile şi nu vorbea nimeni :-@. Oameni fără viitor, alarmă falsă :-L.

Mai dau câteva pagini din carte şi ajung la ceva acţiune de război, după care sună celălalt telefon. Un număr cu +40, deja îmi suna a vreun prieten de-al tatei (era telefonul lui). Am tăcut. Nimeni nu zicea nimic. O voce feminină de la celălalt capăt al firului (Ana-Maria de la Radio 21) sparge gheaţa şi spune „DA!” şi eu peste ea cu „ALO!”. (Blegule!). Ea: „Cum alo?” Eu: „Ascult Radio 21!”. Mi-a căzut cerul în cap şi am intrat în panică. Cum mi s-a putut întâmpla mie să nu răspund cum trebuie? Cum? :((. Ce să o mai lungesc, i-am spus numele piesei Gaga şi m-am ales numai cu Compilaţia Super Vara lui Radio 21.

Mor. Nici acum nu pot să cred ce mi se întâmplă. Aveam o presimţire în timp ce citeam a carte :-<. Asta era: am ratat cele două pachete VIP la Sofia :(.

Să mai am vreo şansă până pe 10 august? =((