Înapoi după oboseală

  • 23 iulie 2012
  • 2 Comments

Cred şi eu că s-a marcat pauza de pe blog :-s Timp de 3 zile nu am mai dat ochii cu internetul pentru că vineri m-am apucat să renovez puţin camera personală, am fost ocupat cu repetiţiile şi ieri am susţinut un spectacol la „Brâul de la Boteni” în judeţul Argeş. Acum să mă laud puţin, festivalul a fost transmis în direct la Etno TV şi reprezentaţia ansamblului din care fac parte, a fost între orele 16:30 şi 18:30.

Şi pe acolo puţin stres, transpiraţie, dar şi plăcere. M-am distrat cum de altfel mă distrez la fiecare spectacol :D.

Înainte să plec am participat la un maraton de ieşiri seara până pe la ora 1, 2, am jucat fotbal după o pauză ceva mai lungă şi oboseala s-a simţit destul de mult pe drum spre Boteni. Bine, că nici drumul nu a fost aşa de plictisitor. Am fost atras de peisajele formate de dealuri, discuţii cu colegii din ansamblu şi muzica de la radio :D.

Aşa şi cum spuneam despre vara serioasă, am reuşit să termin primele două capitole din manualul de matematică, am citit Act Veneţian şi din anumite observaţii, trăiesc ceva mai sănătos cu numai două ore pe zi la calculator :X. Un punct negativ ar fi că nu mai ţin o legătură prea strânsă cu prietenii mei :-s, dar sper că norocul să dea peste mine şi să intru şi eu pe Cosmote >:).

P.S: Dacă plec, nu plec singur niciodată. Nu rămâne nimeni :(.