Lipsă de bani

  • 17 iulie 2012
  • 5 Comments

Aş putea să încep să fredonez melodia celor de la Voltaj-20 de ani; „Fără griji şi fără bani”, dar nu ştiu cum se poate simţi cineva bine fără bani :-<. Ok, înţeleg că banii nu sunt totul şi ştiu perfect asta. Nu sunt un cheltuitor în masă al banilor, chiar sunt econom, dar acum chiar le simt lipsa. Mai este şi maşina care trebuie şi ea întreţinută, cumpărat câte ceva pe la ea – şi asta tot pentru păstrarea plăcerii mele.

În altă ordine de idei, omu’ mai are şi el nevoie de un leu acolo să-şi satisfacă pofta de îngheţată, acum că-i vară, să mai iasă cu tovarăşii la o/un ceva rece, poate o zi pe la piscină pe undeva, ceva achiziţii noi, upgradări la gadgeturi sau mai ştiu eu ce.

E dureroasă lipsa asta de bani. Tot ce rămâne de făcut este să stau acasă şi să mă uit la stele. Am încercat, m-am interesat ce pot să fac, să muncesc pe undeva pe la vreo fabrică – nimic. De găsit am găsit, dar eu cu vârsta şi cu puterea mea, nu pot să depun atâta muncă pe care o cer ei. Nu am mofturi, sunt dispus să lucrez 8-10 ore pe zi timp de 4, 5 zile că n-oi muri, dar acolo unde am găsit munca fizică este peste puterea mea, deci cade. Nici împărţit de pliante pe stradă, nu caut, numai ceva serios unde să câştig câţiva bani de buzunar pentru câteva zile.

Pe internet este aceeaşi poveste, dacă nu mai greu. Se foloseşte munca intelectuală ceea ce-i epuizant, dar merită oarecum. În trecut am scos ceva bănuţi din siteuri. M-am oprit pentru că era prea puţin pentru toată dedicarea mea şi ceea ce făceam.

Părinţilor nu vreau să le cer pentru că ştiu cum se câştigă banii şi plăcerea de a-i cheltui este alta. Când eram mic, era altceva: nu tu griji, nu tu probleme 8->.

Dacă nu, asta e. Oricum pot să sper la o minune ^:)^. Asta aşa să mă mai scoată din rutină.