Înseamnă mai mult

  • 7 iulie 2012
  • 1 Comment

Lumea, cu toate plăcerile, tristeţile, bucuriile, întâmplările de orice fel, sentimentele de moment şi activităţile de zi cu zi, nu este adevărată dacă nu are o nuanţă plăcută. Acum fiecare o percepe în felul lui. O persoană căreia îi place extremul poate considera că dacă nu ţi-ai rupt o mână, un picior sau ţi-ai frânt gâtul, nu trăieşti cu adevărat. Aşa un cinefil poate crede că dacă nu ai văzut un anumit film, nu eşti om. Exemplele pot continua, însă uneori nu merită să te strofoci să fie mai bine decât este.

Clar viaţa le rezervă pe toate fiecăruia şi undeva în viitor există şi acel bine dacă până acum nu a fost. Iar dacă nu apare, sigur nu este sfârşitul :). Mie, cel puţin, iar mi se afirmă asta şi când ştiu că trebuie să fac ceva care îmi menţine fericirea, nu este de ajuns să încerc. Am învăţat că trebuie să o fac, chiar dacă o să păşesc greşit, indiferent de circumstanţe şi mai ales că stiu că totul va fi bine. Sunt asigurat.

Viaţa înseamnă mai mult decât o întâmplare nefericită din care ai ieşit lovit, mai mult decât o notă proastă la şcoală, mai mult decât o petrecere tare cu tovarăşii, mai mult decât putem crede fiecare. Eeei şi cu toate astea, frumos ar fi dacă fiecare s-ar dedica mai mult în ceea ce face.