Teamă

  • 21 iunie 2012
  • 4 Comments

Poate cele mai multe articole de pe blogul meu tratează subiecte legate de melancolie, singurătate, tristeţe, amintiri, gânduri şi evenimente din viaţă care mă lasă nostalgic. Uneori mă tot gândesc la mine. Chiar aş putea să mă schimb cu toate gândurile astea? Mă cuprinde teama şi sentimentul de singurătate iar îşi face loc printre rânduri :-s.

Timpul trece şi nu iartă. Dacă ar sta măcar câteva minute să mă regăsesc, să mă resemnez, să pot vedea lumea prin ochii altcuiva, să îmi pese şi de sufletul meu, să găsesc rezolvare la o parte din problemele mele, să încerc să fiu altfel, să mă văd cum mă văd alţii şi aşa să încerc ceva nou, să pot face mai multe şi poate „să şi altele”, aş fi ceva mai normal şi fericit după părerea mea.

Odată cu vara a venit şi partea neplăcută din atmosfera pe care a creat-o în jurul meu. Despărţirea este unul dintre elementele care mă nelinişteşte. Despărţirea de liceu. Nu credeam că o să simt asta vreodată, dar uite că da. Când am păşit în liceu am ştiu că nu vor fi „cei mai frumoşi ani” cum îmi spuneau părinţii, amicii mai mari şi alte cunoştinţe. Cei mai frumoşi ani, pentru mine, sunt numai pentru faptul că am acolo un prieten adevărat. Strict numai pentru asta.

Un alt sentiment neplăcut este creat de inevitabilul sfârşit. Aici se poate rezuma tot la liceu, dar ajunge la aceeaşi relaţie de prietenie. Sfârşitul anului şcolar aduce după el mai puţine tangenţe cu relaţia de prietenie :-<, griji pentru a petrece o vară frumoasă şi cum nu poate lipsi emoţia dată de singurătate.

Caut bucurie, caut fericire, caut ceva şi mai ales pe cineva care să-mi arăte toate acestea :(. Iar simt că staţionez şi nu pot păşi mai departe.