Craiova RMA 2012

  • 9 iunie 2012
  • 11 Comments

Craiovaaaaaaaa…:D/
Şi acum mă simt obosit de aseară, dar ce să mai. A meritat totul :X. Da, am participat la Romanian Music Awards 2012 la Craiova. De această dată am plecat devreme şi am ajuns la fix pentru a ne rezerva locul. Am parcat maşina pe lângă clubul Universităţii Craiova şi pentru început ne-am bucurat de atmosfera creată de umbra blocurilor, în primul rând :D, apoi de imaginea colorată a  vestimentaţiei feminine din jurul nostru :-„.

Am plecat împreună cu 3 colegi printre care şi Mădălin. Iniţial am trecut prin Craioviţa nouă pe la un văr de-al meu şi l-am convins şi pe el să vină cu noi >:). Am mers prin parc, pe la zoo, aşa o mică plimbare înainte de concert m/. Ne-am retras la maşină şi duşi am fost în Piaţa Mihai Viteazul. Ne-am aprovizionat cu o sticlă de apă şi am rămas lângă un gard care înconjura o cameră de filmat. A fost o aşezare strategică :-” Am putut să vedem mult mai bine concertul de pe acel gărduleţ faţă de ceilalţi. Într-adevăr am stat în jur de două ore acolo până să înceapă concertul, dar nu am riscat să pierdem locul [-(.

Ne-am simţit foarte bine în compania gazdei reprezentată de CRBL şi soţia sa. M-au surprins prin faptul că prima invitată în scena a fost Giulia. M-am gândit că dacă au început aşa în forţă, era clar că va fi ceva absolut frumos. Şi aşa a fost.

Un alt element care m-a binedispus a fost exprimarea fanilor olteni faţă de conducerea fotbalului românesc. Pe blocul de lângă Mercur s-a afişat un banner imens cu mesajul „VOI CU MAFIA [FRF] ÎN SPATE / NOI CU ŞTIINŢA PÂNĂ LA MOARTE„. Mai mult, pe parcursul concertului s-a scandat numele Universităţii Craiova la care am participat şi eu. Pe lângă asta au fost şi incidente cu fumigene, poliţişti şi altele :-@ despre care nu vreau să vorbesc.

O altă plăcere am avut când i-am reascultat pe 3SudEst şi N & D, trupe reunite pentru acest eveniment. Pe la începutul acestei săptămâni am primit un email de la un moderator al forumului siteului fanilor 3SE prin care mi se afirmă că va avea loc o întâlnire cu trupa pentru poze, autografe şi discuţii. Mi-am dat acceptul de a participa, dar nu am primit detaliile de care aveam nevoi în timp favorabil. Emailul cu detalii l-am citit aseară pe la ora 4:30 când am ajuns acasă (:|. Mai bine nu îl mai trimiteau. A fost singurul lucru care m-a dezamăgit :-<.