Sentiment solitar

  • 4 iunie 2012
  • 6 Comments

When I’m gone
Like the northern light
I’ll shine down on you

I will keep my magic sparkle
Brighter and higher
For you…

Noua melodie a lui Basshunter mă trimite cu gândul la vara în care am fost fericit, pentru puţin ce-i drept, dar am fost. Nu am nimic de reproşat celor care m-au susţinut şi mi-au fost alături.

Mai exact, acum aproape doi ani, la sfârşitul ultimului an de gimnaziu şi la începutul verii lui 2009. Pe atunci inima mea a prins curajul de a se ataşa de ea şi de a-mi inspira cea mai multă încredere de până în acele momente. Şi poate că aşa nu am mai avut niciodată. Timpul stătea în loc, visele prindeau viaţă, gândurile mele îmi zburdau prin cap şi aşa nu am avut nici o picătură de tristeţe. Ce-i drept, şi acum cred că am ţinut prea mult la ea, încât după zilele cu soare au plâns şi norii, s-au întristat şi florile, iar timpul – îl simţeam din nou cum trece şi mă ia cu el :-s

Mi-au rămas numai câteva amintiri, unele la care mă gândesc cu zâmbetul pe buze, altele pe care vreau să le retrăiesc, imaginea lănţişorului pe care l-am purtat cât am fost împreună şi o melodie – de la ea.

Revenind la prezent, simt atmosfera care începe să se formeze în jurul meu, mai puţin asemănătoare celei de atunci şi ceva mai tristă. Pretenţiile vin, dar nu ştiu cât de bine le voi satisface în această vară.