Schimbări

  • 2 iunie 2012
  • 8 Comments

Aşa de mult îmi doresc să am o viaţă exact cum visez. Nu mai ştiu dacă să mă bucur de această calitate, darul de a visa, pentru că nu mă simt bine. Uneori este puţin spus. Cred că mi-am făcut un obicei: mă trezesc aşa privind la orice lucru şi mă ia valul şi încep şi mă gândesc la tot felul de lucruri: cum ar fi dacă…, ce s-ar întâmpla dacă…, şi aşa mai departe. Încerc din adâncul sufletului să exprim ceea ce simt, în cuvinte şi din nou nu ştiu dacă reuşesc. Sunt capricorn, omul din spatele zodiei căreia este supus alegerilor grele, de obicei. În viaţă am ajuns până aici, deci deciziile mele au fost destul de satisfăcătoare :-?.

Am meditat, m-am gândit, mi-am recomandat şi mi-a fost dat de înţeles că în cele din urmă ar fi mai bine să mă schimb (voluntar de această dată). Schimbarea asta implică alte greutăţi, normal, ce putea fi uşor? Dacă o fac, să o fac măcar bine. Plec de la schimbarea influenţelor exterioare şi anume cercul de prieteni. Am plecat deja pe drumul pe care mi l-am propus şi mă simt pregătit pentru tot ceea ce o să apară pe parcurs, inclusiv elemente negative, care sper să nu se prindă de mine. Privirea o să mi-o îndrept şi către comportament, care sper din toată inimă să fie cel mai mult influenţat de viitoarele relaţii şi încă sper să fie bine.

Poate şi datorită faptului că am avut norocul de a afla ce este fericirea – “[…] m-am operat pentru tine, m-am îmbătat pentru tine.” (Aer cu diamante) – am luat aceste decizii, care sper în continuare că sunt bune.

O mică rugăminte: greşesc cu ceva?