O altă vară

  • 4 mai 2012
  • 3 Comments

Involuntar mă simt ca acum trei veri. Cel puţin simt că acele vremuri au trecut repede şi cu greu abea mi le mai amintesc. Uite că vara de care credeam că nu o să mai uit niciodată tot mi-a fost suflată din gând. Nu mai ştiu dacă prin 2008 sau 2009 mi-am făcut acea promisiune: vechiul meu prieten şi cu mine ne-am propus ca în acea vară să facem imposibilul. Am vizitat locuri pe care nu credeam şi nici nu aş fi putut să gândesc că sunt aşa de frumoase şi de interesante. Entuziasmul nostru l-a adus lângă noi pe încă un prieten, vechi şi el, de-al nostru. Am colindat în fiecare zi, în fiecare zi fiind alte momente memorabile. Nu conta oboseala pe care o aveam la sfârşitul zilei, nu contau spusele celorlalţi despre cum lipsim noi toată ziua de acasă, conta numai promisiunea de care trăgeam cu dinţii să o respectăm. Până la urmă promisiunea de care tot vorbesc a devenit un principiu.

În 2009 am gustat romantic din legătura pe care am avut-o cu iubita mea. A fost prima şi da, nu se poate uita 8->, dar în cele din urmă păcatul a fost făcut.

Tot în acea vară am vizitat împreună cu familia Mănăstirea lui Manole din Argeş, am fost la barajul de la Lacul Vidraru şi călătoria a fost una dintre cele mai frumoase de până acum, timp petrecut cu familia – momente de aur.

Ar fi frumos ca şi în acest an să pot să mă simt împlinit cum chiar îmi doresc cu adevărat, sau ca în acest an să mă mai simt ca în acel an :-< De atunci s-au schimbat multe şi nu încetează să se schimbe, au trecut multe şi nu încetează să treacă. Mă doare că sunt momente triste care până la urmă fac parte din viaţă. Mă mai doare şi faptul că mă încurajez, fără să-mi dau seama de realitatea crudă.

Îmi scapă ceva. Totuşi parcă îmi dau seama. Ce aş vrea este să nu-mi dau seama prea târziu :-s