Mici detalii

  • 7 aprilie 2012
  • 8 Comments

A venit primăvara de ceva timp şi eu abea acum realizez că a trecut deja o lună din ea :-s … motiv de îngrijorare pentru mine. Nu ştiu voi, dar eu cum am mai spus până acum am o oarecare durere faţă de natură în general, faţă de trecerea timpului, faţă de percepţiile mele asupra lor.

Nu ştiu, uneori mă gândesc că, cresc prea repede şi tot ce se desfăşoară în jurul meu devine fără semnificaţie. Hai să zicem, nu tot, dar cea mai mare parte, acea parte care cu câţiva ani în urmă mă făcea să simt cu adevărat frumuseţea vieţii, lucruri care îmi colorau ziua şi mă umpleau de entuziasm, a devenit una întunecată. De exemplu, că tot este primăvară, florile. În grădiniţa din faţa casei au înflorit lalelele, roşii şi frumoase ca întotdeauna. Când eram mai mic le admiram, le miroseam şi le studiam, fiind impresionat de fragilitatea lor. Ar mai fi pomii înfloriţi – în fiecare an mă lăsam îmbătat de mireasma lor 8-> Spre deosebire de atunci, acum abea am reuşit să simt un mic puls din partea acelui miros al lor :-s

Da, cresc prea repede şi timpul nu iartă nimic. Raţional şi trist. În continuare sper că într-o bună zi, cineva sau ceva mă va aduce pe drumul pe care mergeam odată. Speranţa asta este pe primul loc şi am impresia clară că se va materializa în vreun fel sau altul.