Crezi în fantome?

  • 29 martie 2012
  • 6 Comments

Scriu acest articol surprins în continuare de seria Fast and Furious. După ce am văzut şi ultima parte, Fast Five am început să am sentimentul că va urma un „Fast six”, să zicem >:)

Acum vă întreb: câţi dintre voi aţi văzut ultima secvenţă din Fast Five? Mă refer la secvenţa în care este raportată lui Hobbs o deturnare a unui convoi militar în Berlin. Dosarul suspectului conţine o poză cu Letty iubita lui Toretto (Vin Diesel) ucisă într-o confruntare cu maşini, în Tokyo drift. A fost picătura care a umplut paharul emoţiilor mele. Numai din această cauza aş putea să va recomand vizionarea întregii serii.

În cea mai mare parte, toată seria a fost plină de evenimente la care nu m-am aşteptat, fapt care mi-a plăcut cel mai mult şi care m-a făcut să exclam la fiecare secvenţa uimitoare: „Băăi mă laşi?” :)) Energia emanată de film nu a fost prea îndurătoare cu mine şi a dat pe jos cu toate emoţiile mele. Chiar dacă în film nu este prezentă prea mult drama, în rândul celor care vizionează, apar astfel de urme, puţin dar prind bine la toată acţiunea captivantă din film.