Nu caut scuze

  • 22 martie 2012
  • 12 Comments

Vă salut, cum nu am mai făcut-o cam de  6 zile :-s Este cel mai mare motiv de îngrijorare pentru viitorul meu in blogosferă faptul că nu am mai scris pe blog :-< Activitatea mea de a comenta blogurile pe care le „savurez” zilnic nu a scăzut, cu toate că inspiraţia a fugit de mine sau cel puţin eu am fugit de ea :-ss.

De la ultimul articol am devenit tot mai încordat cu gândul la cu şi despre ce va fi următorul (gândul meu pulsează permanent;;)). Desigur a intervenit şi stresul zilnic, mai mult sau mai puţin, a intervenit oricum. Poate că aici am greşit. M-am lăsat dus cu gândul că trebuie să scriu întotdeauna un articol de lux, ceea ce nu pot face. Ăsta-i omul, nu?

Acum, nu caut scuze, cum am zis şi în titlu, dar îmi cer scuze. Ştiu că uneori nu sunt binedispus sau am primit o pasă proastă şi fac lucruri pe care nu pot să mi le iert şi care mă fac să regret enorm, dar încerc să schimb situaţia, cum pot. Aici am nevoie de încredere din partea celor dragi :-<. Doar aşa mergem mai departe împreună cu succes.

Sper să reintru în ritm şi să ne auzim cu bine :). O zi pe plac vă doresc (v-aş recomanda o îngheţată :-„)