Participă şi dă mai departe

  • 25 februarie 2012
  • 6 Comments

Tocmai ce am terminat de vizionat prezentarea lui Marius Ovidiu Calugaru, administratorul blogului blogatu.ro, la Craiova BlogRoll Meet legată de relansarea proiectului BlogAwards, fapt care m-a făcut să cred că este un proiect serios.

Mă aflu în blogosferă din 16 decembrie  2011 şi nu sunt prea bine informat în privinţa proiectelor de acest gen din trecut, dar din câte am înţeles, blogawards.ro a fost lansat în 2009, în 2010 relansat, iar în acest an la Craiova BlogRoll Meet, Marius a pus mare accent pe seriozitatea cu care va fi desfăşurată activitatea proiectului.

Clar după ce am văzut prezentarea, mi-am zis că nu ar fi rău dacă i-aş ajuta şi eu prin a participa la evenimentele şi concursurile organizate de echipa BlogAwards. De altfel, dacă tot au nevoie de puţin ajutor pentru a afla toată blogosfera de relansarea BlogAwards, un slogan bun ar fi: „Participă şi dă mai departe„. O mică explicaţie: din observaţiile mele, programul blogawards organizează campanii, concursuri, interviuri, promovări, recomandări şi oferă diverse servicii, la care bloggerii sunt invitaţi să ia parte. Marea majoritate a bloggerilor scriu pe blogul personal despre fiecare experienţă pe care o întâlnesc de-a lungul desfăşurării celor de mai sus şi astfel cititorii/autorii află de BlogAwards şi de premiile pe care le oferă.

Spre exemplu, acest concurs oferă un domeniu .eu cu web hosting de la ACIPHosting.

UPDATE: blogawards este susţinut, alături de mine, şi de UnPersonaj.