Prin clasa a IX-a

 • 6 ianuarie 2012
 • 6 Comments

Primesc cu mare placere leapsa de la Refu in legatura cu 3 lucruri pe care l-as schimba daca as fi din nou in clasa a IX-a, fiind primul articol de acest tip.:)

 1. Nu as juca pe postul de portar in ultimele meciuri ale primului semestru (chiar daca asta este pasiunea mea), pentru ca atunci din neatentie nu am incordat degetul mare cand am primit o minge in maini si s-a dat peste cap, umflandu-se si durerea mentinandu-se in jur de trei saptamani.
 2. La liceul nostru este un obicei ca de Craciun sa facem biletele cu numele nostru apoi sa tragem si ne facem cadouri unii altora. Clasa a IX-a a fost anul in care nu am primit cadou din cauza colegului care nu a venit in ziua respectiva, mai rau in zilele urmatoare nu avea nimic sa imi dea. As putea sa spun ca as schimba biletul meu cu altcineva, asta daca printr-o ordinea aleatorie norocul ar tine cu mine.
 3. Al treilea lucru ar fi, sa zicem, depunerea a mai multa munca serioasa pentru olimpiada de matematica, nu de alta dar am simtit, ca dupa rezultatul slab de la faza judeteana, am cam dezamagit-o pe diriga (profa mea de mate ;))).

In concluzie poate ar fi si alte lucruri pe care le-as schimba, dar Refu m-a luat prin surprindere cu aceasta leapsa (zilele urmatoare nu cred ca o sa am timp sa mai postez; adevarul este ca mi-am stors putin creierii pentru cele trei idei), fiind o surpriza placuta, deci Multumesc frumos, Refu!

Regulament leapsa:

 1. Scrie minim 3 lucruri pe care tu le-ai fi schimbat in clasa a 9-a specificând şi cum anume te-ar fi ajutat.
 2. Transmite leapşa mai departe la minim 3 prieteni, maxim 5.
 3. Scrie astfel încât să generezi comentarii, vrem să pornim o discuţie constructivă.
 4. Nu trebuie să scrii prea mult, însă nu trata leapşa superficial (un 400-500 de cuvinte e foarte bine).
 5. Preia şi regulamentul în articol ca să ştie lumea ce trebuie să facă.
 6. Răspândeşte mesajul prin social media, însă fără a spama, vrem doar să ştie lumea de ea”.