Water for elephants

Revin cu o noua recomandare, Water for elephants, o drama romantica cu Robert Pattinson, Reese Witherspoon si Christoph Waltz in distributie. Filmul l-am vizionat aseara si am fost obosit pentru a vorbi despre el. M-a captat din primele momente pentru ca a avut un inceput tipic filmului The Notebook, sau Titanicului prin relatarea trecutului chiar de catre personajul principal in varianta de “varsta a treia”. Evenimentele impresioneaza prin schimbarea radicala a intamplarilor de care are parte Jacob Jankowski in drumul spre castigarea dragostei pentru Marlena Rosenbluth, cat si prin tirania prin care sunt dresate animalele de la circul la care ajunge acesta dupa ce este nevoit sa plece de la locul care ii amintea de o viata care nu mai exista.

Ca fapt divers, vroiam sa va intreb, nu vi se pare ca lui Robert Pattinson ii cam place sa fie batut? Adica am vazut trailerul de la filmul Remember me si am observat ca in mare parte are figura sparta. La fel si in acest film. Ia la bataie de la “colegii” de la circ de iti vine sa plangi.

Revenind, va las trailerul filmului:

Vlăduţ

Vlăduţ mă numesc şi sunt student în anul III la Universitatea Politehnica Timişoara. Sunt o persoană simplă, om în devenire, atipic, realist, narcisist în glumă şi gânditor (poate prea mult). Iubesc cu mult curaj şi patos simplitatea, oportunităţile, viaţa, natura, Timişoara, studenţia, voluntariatul, părinţii, iubita, prietenii, cărţile, aerul curat, iar asta îmi ocupă tot timpul. Sunt mereu în căutare de frumos, mă bucur pentru fiecare lucru din jurul meu şi acestea îmi asigură fericirea zilnică.

4 thoughts to “Water for elephants”

  1. Pingback: Leapsa de cinema -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *