Vară serioasă

Gata cu iluziile şi alte influenţe, gata cu vacanţa, începe munca. De astăzi am luat cartonaş roşu pentru timpul petrecut la calculator şi suspendare cu drept de funcţionare timp de două ore pe zi. Mai exact, restul verii voi sta numai două ore pe zi la PC, până în ora 23.

Ai mei părinţi au cam observat că am început să o iau razna cu statul pe scaun şi au luat măsurile care trebuie. Nu condamn pe nimeni. Mie îmi convine. Oricum nu aveam motivaţia necesară pentru a mă reapuca de programul iniţial stabilit. 🙂

Mai greu o să fie cu distribuirea activităţii la calculator în cele două ore :-s. Pe de-o parte mă gândesc la blog. Timp pentru el nu o să am, la întreţinere mă refer. De scris îmi fac eu :”>. Sau ar putea fi chiar bine pentru că ideile se filtrează, se clarifică pentru timpul ăla scurt şi iese ceva bun. Rămâne de văzut.

Puncte negative nu pot fi în schimbarea asta, e clar. Eu dacă stau toată ziua şi studiez, citesc, scriu, sigur rău nu-mi va fi :). Peste o săptămână voi scrie un articol în care îmi voi expune părerea despre programul de vară serios, în afară de articolele zilnice :>.

Vlăduţ

Vlăduţ mă numesc şi sunt student în anul III la Universitatea Politehnica Timişoara. Sunt o persoană simplă, om în devenire, atipic, realist, narcisist în glumă şi gânditor (poate prea mult). Iubesc cu mult curaj şi patos simplitatea, oportunităţile, viaţa, natura, Timişoara, studenţia, voluntariatul, părinţii, iubita, prietenii, cărţile, aerul curat, iar asta îmi ocupă tot timpul. Sunt mereu în căutare de frumos, mă bucur pentru fiecare lucru din jurul meu şi acestea îmi asigură fericirea zilnică.

3 thoughts to “Vară serioasă”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *