Review şi modificări

1 Mai. M-am abţinut să nu scriu despre această zi, dar uite că a avut loc un eveniment destul de important pentru mine 🙂 Aseară, în jurul orei 18, am avut plăcerea de a participa la vizionarea review-ului pentru acest blog. În compania Ramonaei, a lui Marius şi desigur, gazda emisiunii, Blogatu am reuşit să mă desprind puţin de rutina zilnică şi să ascult nişte sfaturi, idei şi păreri despre blogul meu şi altele, desigur.

Puteţi viziona emisiunea din data de 1 mai 2012 mai jos. Review-ul pentru xfancy.ro (acum www.vladilie.ro) începe la minutul 18:43, zic :-”

Am ţinut neapărat să particip la emisiunea şi am avut norocul să o şi fac 😀

În ceea ce priveşte modificările făcute după emisiune, cred că sunt destul de vizibile: am adăugat căsuţa de abonare de la FeedBurner, butonul de Follow de la Twitter şi arhiva articolelor, toate acestea în sidebar.

În final, mulţumesc celor trei care mi-au oferit sugestiile pentru midificări şi sper ca pe viitor să fie din ce în ce mai bine 🙂

Vlăduţ

Vlăduţ mă numesc şi sunt student în anul III la Universitatea Politehnica Timişoara. Sunt o persoană simplă, om în devenire, atipic, realist, narcisist în glumă şi gânditor (poate prea mult). Iubesc cu mult curaj şi patos simplitatea, oportunităţile, viaţa, natura, Timişoara, studenţia, voluntariatul, părinţii, iubita, prietenii, cărţile, aerul curat, iar asta îmi ocupă tot timpul. Sunt mereu în căutare de frumos, mă bucur pentru fiecare lucru din jurul meu şi acestea îmi asigură fericirea zilnică.

One thought on “Review şi modificări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *