Politică?

Cu mai multă încredere în mine încep acest articol (cu scuzele de rigoare). Atenţia, interesele, acţiunile şi activităţile mele sunt atrase de această dată de politică. Sunt surprins oarecum, pentru că înainte nu aş fi dat un ban pe politică şi pe ustensilele cu care se consumă. Sper doar să nu ma înfluenţeze prea mult în ceea ce voi face. Cu toate astea am furat nişte idei de la discuţiile pe care le-am avut cu colegii >:) Eee. Oricum nu vreau să ţin discursuri pe aici:-”

Aş fi dorit să mă rezum numai la impactul pe care l-au avut discuţiile de aseară. Au fost şi sunt oameni care în continuare mă surprind şi mă fac să mă simt bine pentru că îmi arată calea cea bună. Ce trebuie să recunosc, m-au luminat.

Venind vorba de evoluţia României faţă de alte tări, printre altele am aflat că unele dintre ele au făcut sacrificii pentru a-şi păstra ciclul banilor. Spre exemplu în cazul Braziliei care, din cauza scăderii preţului cafelei, riscau să piarda mulţi bani. Pentru asta au aruncat o cantitate foarte mare în ocean. Astfel s-a păstrat preţul. Dacă ar fi fost asta în România, nea Gheorghe de pe uliţă ar fi exportat-o la jumătate de preţ, numai să o vândă.

Este o chestie şi cu economia asta, chiar dacă nu îmi place mie materia 😀

Vlăduţ

Vlăduţ mă numesc şi sunt student în anul III la Universitatea Politehnica Timişoara. Sunt o persoană simplă, om în devenire, atipic, realist, narcisist în glumă şi gânditor (poate prea mult). Iubesc cu mult curaj şi patos simplitatea, oportunităţile, viaţa, natura, Timişoara, studenţia, voluntariatul, părinţii, iubita, prietenii, cărţile, aerul curat, iar asta îmi ocupă tot timpul. Sunt mereu în căutare de frumos, mă bucur pentru fiecare lucru din jurul meu şi acestea îmi asigură fericirea zilnică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *