Până data viitoare

Mi-a lipsit picătura de răbdare şi mi-am făcut de cap. În loc să aştept versiunea completă şi o mai bună calitate a filmului care mi-a marcat adolescenţa, American Pie, l-am descărcat şi l-am şi vizionat. Plăcerea de a-i revedea pe vechii prieteni din liceu, Jim, Kevin, Oz, Finch şi Stifler, a fost maximă. Acum cu vieţile lor separate, schimbaţi parţial sau total, cu problemele lor, în cele din urmă tot au reuşit să mă facă să simt acel sentiment din primele părti, promoţia ’99 8->.

Cu toate că a fost comedie, am trait această ultimă parte ca parte din viaţă. Am tratat totul cu nostalgie şi m-am regăsit printre personaje. Şi-au făcut apariţia şi momente de aur care, sunt sigur, nu puteau lipsi.

Pe parcursul acestei serii am primit lecţii de viaţă (rar momente în care las filmele să mă marcheze). Ultima afirmaţie din American Reunion (American Pie 8) mi-a dat speranţă că ar mai urma 9 (ca şi în Fast and Furious) ;;), zic şi eu 😀

Personal vă recomand toată seria cu cea mai mare plăcere. Filme ce merită vizionate şi trăite 🙂

Vlăduţ

Vlăduţ mă numesc şi sunt student în anul III la Universitatea Politehnica Timişoara. Sunt o persoană simplă, om în devenire, atipic, realist, narcisist în glumă şi gânditor (poate prea mult). Iubesc cu mult curaj şi patos simplitatea, oportunităţile, viaţa, natura, Timişoara, studenţia, voluntariatul, părinţii, iubita, prietenii, cărţile, aerul curat, iar asta îmi ocupă tot timpul. Sunt mereu în căutare de frumos, mă bucur pentru fiecare lucru din jurul meu şi acestea îmi asigură fericirea zilnică.

One thought to “Până data viitoare”

  1. O singura data am vazut un film de proasta calitate, ma refer la video (CAM) si atunci am fost dezamagit.. nu vreau sa stric farmecul filmului, mai bine astept inca 2-3 luni il voi vedea la o calitate mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *