Muzică bună

Cu Bryan Adams pe fundal nu mai am nevoie de nimic. Surprins că l-am uitat, dar fericit că l-am redescoperit ieri:). Şi nu doar el, care mă face să ma relaxez, ci şi ceilalţi pe care îi apreciez din muzica moderna şi clasică sunt mereu bineveniţi în auzul meu care se fac frumos plăcuţi la savurare. Cu toate că au trecut prin mulţi ani, talentul lor a rămas la fel. Acum, mă gândesc cum ar fi fost dacă i-aş fi prins şi eu în momentele lor de glorie, perioada în care s-au lansat, în care au crescut în ochii fanilor.

Pot spune că şi despre muzica trupei Modern Talking am o anume atracţie. Dornic de mai multe, le-am citit istoria pe WikiPedia şi am rămas emoţionat cu o picătură de tristeţe. Mulţumirea vine pentru cei care mi-au deschis ochii şi mi-au arătat ce înseamnă muzica adevărată. Ar fi fost de poveste dacă nu s-ar fi despărţit. Despărţit… acum îmi zboară gândul la O-zone. Offf… ce vremuri 8->

Mă bucur că există surse care să menţina melodiile de aur pentru a acapara celelalte tentative de muzică ce tind spre incultură. Măcar atât.

Vlăduţ

Vlăduţ mă numesc şi sunt student în anul III la Universitatea Politehnica Timişoara. Sunt o persoană simplă, om în devenire, atipic, realist, narcisist în glumă şi gânditor (poate prea mult). Iubesc cu mult curaj şi patos simplitatea, oportunităţile, viaţa, natura, Timişoara, studenţia, voluntariatul, părinţii, iubita, prietenii, cărţile, aerul curat, iar asta îmi ocupă tot timpul. Sunt mereu în căutare de frumos, mă bucur pentru fiecare lucru din jurul meu şi acestea îmi asigură fericirea zilnică.

7 thoughts to “Muzică bună”

  1. Vezi tu…din pacate acest gen de muzica, si anume clasica, este pe cale de disparitie. Acum manelele sunt la putere, si ne multumim cu atat, din pacate…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *