Microsoft Student Partner UPT

Ieri, Marţi 8 Octombrie, am participat la o prezentare realizată de nişte colegi mai mari de la universitate, care ne-au adus la cunoştinţă serviciile şi produsele oferite de către Microsoft, studenţilor din anul I. Este vorba despre licenţe oferite gratuit studenţilor din anul I de la AC pentru sistemul de operare Windows şi alte produse din programul DreamSpark. Pe lângă asta, ne-au explicat ce alte servicii sunt incluse pe lângă căsuţa de email deja creată în pachetul Office365, precum calendar, agenda de contacte (Persoane), fluxurile de ştiri, programul SkyDrive şi alte mici lucruri.

Toate astea sunt pentru studiul nostru. Oricum, prezentarea a fost numai bună pentru mine pentru că am câştigat un stick de memorie tip card cu inscripţia Microsoft, la o tombolă de la finalul prezentării. Ce pot să zic? Mulţumesc!

Şi da, doar la Politehnica din Timişoara se întâmplă asta :).

Vlăduţ

Vlăduţ mă numesc şi sunt student în anul III la Universitatea Politehnica Timişoara. Sunt o persoană simplă, om în devenire, atipic, realist, narcisist în glumă şi gânditor (poate prea mult). Iubesc cu mult curaj şi patos simplitatea, oportunităţile, viaţa, natura, Timişoara, studenţia, voluntariatul, părinţii, iubita, prietenii, cărţile, aerul curat, iar asta îmi ocupă tot timpul. Sunt mereu în căutare de frumos, mă bucur pentru fiecare lucru din jurul meu şi acestea îmi asigură fericirea zilnică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *