Meet Joe Black

Sa ma scuze Monica, dar nu am ce face. Am vrut sa vad un film si ce m-am gandit, hai pe C.L.M’s Blog sa caut ceva ca tot mi-a placut mie 500 days of Summer 8->. Si unde-i o bucata de frumusete, se gaseste si o gramada. Asa am facut, am intrat pe blogul ei si am cautat “movie time”. Am gasit printre altele Meet Joe Black. Repede pe imdb sa vad nota :-“. Nu este asa de mare si mi-am zis ca nici filmul nu o sa fie cine stie ce, dar din moment ce era o recomandare clar nu mai conta nimic. L-am descarcat si l-am vizionat.

Am ramas putin surprins la inceput pentru ca nu ma asteptam la un asemenea eveniment care a schimat cu totul povestea filmului (acum mi-am dat seama de unde era videoclipul cu acel accident pe youtube semnat ca “funny video”).

Filmul m-a lasat frumos marcat prin emotiile pe care mi le-a dat in a doua parte, spre final, si m-a tinut cu sufletul la gura pana la terminare. Am anticipat si eu cateva intamplari, dar au fost altele care, chiar m-au lasat cu gura cascata.

Ce sa mai zic de Anthony Hopkins (in rolul lui William Parrish), Brad Pitt (Joe Black) si frumoasa Claire Forlani (Susan Parrish) care si-au jucat rolurile splendid, in special Anthony Hopkins, rol in care m-am regasit in mare parte.

Am plecat cu ideea de a-l recomanda din momentul in care mi-am dat seama ca nu este un film oarecare si are o urma psihologica ce te face sa te gandesti serios la cum sta treaba acolo, apoi revii la realitate si realizezi mai multe lucruri.

P.S: M-a nemultumit putin sunetul, dar am dat boxele mai tare:D

 Va las trailerul si chiar va invit sa il vedeti:

Vlăduţ

Vlăduţ mă numesc şi sunt student în anul III la Universitatea Politehnica Timişoara. Sunt o persoană simplă, om în devenire, atipic, realist, narcisist în glumă şi gânditor (poate prea mult). Iubesc cu mult curaj şi patos simplitatea, oportunităţile, viaţa, natura, Timişoara, studenţia, voluntariatul, părinţii, iubita, prietenii, cărţile, aerul curat, iar asta îmi ocupă tot timpul. Sunt mereu în căutare de frumos, mă bucur pentru fiecare lucru din jurul meu şi acestea îmi asigură fericirea zilnică.

8 thoughts to “Meet Joe Black”

  1. Am vazut si eu o parte din film pe Antena 1 de curand ,dar cred ca o sa il vad pe tot in curand. Deoarece este un film cu Antony Hopkins nu are cum sa nu fie reusit 🙂 . Omul este genial….

  2. Ca o completare nu mi-am dat seama ca am folosit de 2 ori cuvantul “curand ” , suna cam urat … Si ca sa spun ceva si de Brad Pitt , m-a impresionat in filmul “Se7en” si in trilogia “Ocean’s”…

  3. Foarte bun filmul, ma bucur foarte mult ca mi`ai amintit de el. Apropo, vad ca toti suntem in febra cinematografiei zilele astea. Doar ce am terminat si eu o “insiruire” a serialelor preferate:)

  4. Pingback: Leapsa de cinema -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *