Dorinţe ascunse

După o zi plină de emoţie şi suspans încă de dimineaţă, am ajuns în cele din urmă în faţa calculatorului personal. Ca în fiecare zi, am verificat căsuţele de email, contul de facebook, apoi postările de pe blogurile pe care le citesc. M-am oprit la Monica şi la dorinţele ei neîndeplinite. Am citit articolul şi mi-am zis că nu ar fi rău, ba mai mult, ar fi frumos dacă aş face şi eu un articol asemănător în care să menţionez dorinţele mele din totdeauna. Ei bine, iată-l >:)

Ce mi-am dorit eu din totdeauna a fost îndeplinirea viselor exact aşa cum le-am avut. De fiecare dată nimic nu s-a întâmplat aşa cum mi-am imaginat.

O altă dorinţă pe care am avut-o când eram mic era să pun bazele unei trupe de muzică, după modelul 3SudEst ;))

Alte dorinţe le-aţi putea găsi în articolele precedente, O viaţă perfectă sau Chestionarul lui Proust.

Vlăduţ

Vlăduţ mă numesc şi sunt student în anul III la Universitatea Politehnica Timişoara. Sunt o persoană simplă, om în devenire, atipic, realist, narcisist în glumă şi gânditor (poate prea mult). Iubesc cu mult curaj şi patos simplitatea, oportunităţile, viaţa, natura, Timişoara, studenţia, voluntariatul, părinţii, iubita, prietenii, cărţile, aerul curat, iar asta îmi ocupă tot timpul. Sunt mereu în căutare de frumos, mă bucur pentru fiecare lucru din jurul meu şi acestea îmi asigură fericirea zilnică.

12 thoughts on “Dorinţe ascunse

  1. hmm. nimic nu s-a intamplat cum ti-ai imaginat? si in unele situatii nu a fost mai bine? i mean, banuiesc ca imaginatia ta totusi bate realitatea:)) si nu doar a ta!:D

    1. S-a întâmplat ceva, dar în alt fel, nu cum am vrut, în general 😀
      Da, am o imaginaţie bună, dar de multe ori mă lasă şi asta mă surprinde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *