Despre

Despre mine

Mă numesc Vlăduţ Ilie, m-am născut în Craiova în 1994 şi am crescut în judeţul Olt, la ţară, unde am dus o viaţă simplă şi frumoasă alături de nişte părinţi minunaţi. Şcoala generală am urmat-o în aceeaşi localitate, cu mare tragere de inimă, plăcere şi calificative de apreciat. Toate concursurile şi olimpiadele la care am participat, mi-au definit limitele, experienţa şi spiritul practic. Mai târziu, după ani, am absolvit cu succes Liceul Teoretic Mihai Viteazul din Caracal (da, acolo unde s-a răsturnat carul cu ploşti), la profilul matematică-informatică, iar acum, având pasiune pentru IT&C, sunt student, anul III, la Universitatea Politehnica Timişoara la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, secţia Ingineria Sistemelor. Sau îmi place să spun că m-am îndrăgostit de (în) Timișoara și am rămas aici.

Nu sunt pretenţios, sunt doar strict, aspir către perfecţiune, îmi plac lucrurile simple, originale, pun mare preţ pe adevăratele valori din viaţă, sunt dedicat, implicat, răbdător, realist, ambiţios, sunt capabil să-mi asum responsabilitatea, suport consecinţele venite pe măsura greşelilor, ţintesc sus în îndeplinirea obiectivelor, iau iniţiativă când vine vorba de provocări, acţionez atunci când îmi este frică, sunt dornic de a mă dezvolta pe plan profesional şi personal, am o creativitate şi imaginaţie mulţumitoare şi îmi face plăcere să lucrez cu persoanele care dau dovadă de seriozitate şi fair-play. De fiecare dată când am ocazia să petrec timpul în natură, profit la maxim şi mă bucur de moment.

De multe ori, sunt ironic cu marile probleme ce mi se întâmplă, dar în general totul este luat în serios, gândit pas cu pas şi am reflexe pentru situaţii limită. Sunt modest şi de multe ori, în glumă, îmi place să fiu arogant şi narcisist, dar asta nu înseamnă că nu mă iubesc. Nu taxez greşelile celor din jur, ci dimpotrivă, îi îndrum spre a-i învăţa şi a le arăta cum se fac lucrurile pentru a ieşi totul bine.

Am foarte puţini cei cărora le spun prieteni şi mulţi cei cărora le spun amici şi tovarăşi. Mă las uşor dezamăgit de lume şi aşteptările pe care mi le creez în legătură cu oamenii şi lucrurile. Rar întâlnesc oameni care să mă facă să îi admir pentru ceea ce sunt şi ceea ce reuşesc să facă. Consider că am multe de învăţat, am mult de lucrat la mine, din multe puncte de vedere, am de experimentat o grămadă de lucruri în viaţă şi am de călătorit mult. Toate sunt oportunităţi pentru mine.

O mică istorie

2009: Am început studiile la Liceul Teoretic Mihai Viteazul din Caracal;
2011: Am început să scriu pe blog (iniţial pe xfancy.ro, ca mai apoi pe vladilie.ro);
2012: Am obţinut permisul de conducere pentru categoria B;
Am început voluntariatul pentru platforma de blogging WordPress (dezvoltare de cod şi plugin-uri);
2013: Am absolvit liceul şi am intrat la facultate în Timişoara, la Automatică şi Calculatoare, la Universitatea Politehnica Timişoara;
Am început voluntariatul la Liga AC în cadrul departamentului de Imagine;
2014: Am candidat pe postul de Vicepreşedinte la Liga AC şi am fost ales;
2015: În august, cu ocazia evenimentului naţional Forumul Organizaţiilor Studenţeşti din România (FOSR), am fost ales pe postul de Comisar în Comisia de Dezvoltare Organizaţională a Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR);
2016: 10 ianuarie. În cadrul Adunării Generale Extraordinare a Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România, am candidat pe funcția de Vicepreședinte Dezvoltare Organizațională și am fost ales în unanimitate;
Prezent: Îmi continui studiile la facultatea mai sus menţionată, și desfășor cu mare drag muncă voluntară în Liga AC şi în ANOSR.

Despre blog

Înainte de 2009 îmi doream un domeniu.ro. M-am gândit bine şi am decis să îl înregistrez. Am strâns fondurile necesare şi pe 24 octombrie 2009 lua naştere xfancy.ro. Acum mi-am dat seama că m-am grăbit cu numele, dar greşeala nu s-a mai putut repara. Urma să fie un portal pentru telefoanele mobile, ceea ce a şi fost. Am realizat până la urmă că în afară de legăturile pe care le ţineam cu nişte prieteni din ţară prin intermediul portalului mobil, pierdeam foarte mult timp pe care îl puteam investi în ceva cu totul util mie. Dupa aceasta a urmat o perioadă în care am fost indecis în legătura cu viitorul domeniului. Au fost tentative de a crea un blog pentru divertisment. Nu am reuşit acest lucru. Am revenit la portalul mobil, apoi m-am gândit că trebuie să fac ceea ce simt. Am descărcat platforma de blogging, wordpress, am căutat o tema cât de cât elegantă şi pe 16 decembrie 2011 a luat viaţa blogul de acum.

Pe 30 iunie 2013 am înregistrat un nou domeniu, vladilie.ro, iar acum, xfancy.ro a devenit ceva mai semnificativ, continuând să scriu tot ce simt, aici.

Alte cuvinte

Iau fiecare greutate a vieţii ca fiind un pas înainte spre dezvoltarea mea. Odată cu aderarea mea în Liga AC, am învăţat să-mi organizez oarecum timpul, îmi dau mereu şansa de a face, de fiecare dată când am ocazia, acele lucruri care îmi sunt greu accesibile din cauza emoţiilor, sperând ca astfel să îmi întăresc încrederea în mine şi să capăt experienţa pe care foarte mulţi nu au şansa să o capete. În acelaşi timp, lucrez în permanenţă la integrarea mea în societate, la relaţiile cu oamenii şi la impulsionarea personală pentru a face şi a învăţa lucruri noi.

Am puţine modele în viaţă, dar pe care le urmăresc, le respect şi le admir cu mare interes, începând cu părinţii mei. Întotdeauna sunt sincer, pasionat de povestirea întâmplărilor din viaţa mea, nostalgic cu amintirile şi visător despre viitor.

Persoanele ce au reuşit să mă dezamăgească vreodată, nu au mare importanţă în precepţia mea. Iert repede, chiar foarte repede şi trec peste, uitând. Lucrurile simple mă fac fericit. Principiile după care trăiesc, le-am dobândit în timp îndelungat şi încă le respect.