Ca început de an

Încep cu “La mulţi ani!”. Toate urările mele de bine pentru toată lumea. Am intrat şi în al treilea an cu blogul, un eveniment micuţ şi important pentru mine. Sper ca în anul ăsta să fac tot ceea ce îmi trebuie pentru viitor. Este un an de cumpănă pentru mine şi înţelept ar fi să trec pragul din prima.

Sper la mai multe situaţii fericite, la mai multe realizări duse la bun sfârşit, la mai multe tangenţe cu persoane care merită şi la o viaţă mai bună în principiu. Sper să nu mai am atâtea probleme personale, să nu se ivească situaţii neplăcute prea multe şi măcar anul ăsta să îmi fie exact pe plac.

Sper, sper şi iar sper, tot răul spre bine. Şi presupunând că numărul 13 este cu ghinion, tocmai de asta să fie un an cu mult peste aşteptări 8->!

La mulţi ani şi să ne auzim cu bine!

Vlăduţ

Vlăduţ mă numesc şi sunt student în anul III la Universitatea Politehnica Timişoara. Sunt o persoană simplă, om în devenire, atipic, realist, narcisist în glumă şi gânditor (poate prea mult). Iubesc cu mult curaj şi patos simplitatea, oportunităţile, viaţa, natura, Timişoara, studenţia, voluntariatul, părinţii, iubita, prietenii, cărţile, aerul curat, iar asta îmi ocupă tot timpul. Sunt mereu în căutare de frumos, mă bucur pentru fiecare lucru din jurul meu şi acestea îmi asigură fericirea zilnică.

5 thoughts on “Ca început de an

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *