500 days of Summer

Recomandarea a plecat de la Porcu.

Revenind la film, singura chestie care nu mi-a placut a fost faptul ca nu tinea ordinea zilelor petrecute cu Summer. Acum era in prima zi, dupa in ziua 37 apoi in ziua 100, revenea la ziua 15, 345 si tot asa.

Observ ca pe ImDB are o nota bunicica in comparatie cu alte filme din aceleasi categorii.

De-a lungul povestii, se pune in evidenta drama lui Joseph Gordon-Levitt, in rolul lui Tom, de a nu fi de acord cu Summer in ceea ce priveste o relatie fara urmari serioase. Ce imi place la acest gen de filme, peisajele in care actorii sunt pusi in momentele de singuratate, un fel de loc al amintirilor care il au de o viata. Despre final pot sa spun ca a fost destul de neasteptat, la fel cum au fost si intamplarile si evenimentele din viata lui Tom.

Va invit sa vizionati trailerul:

Vlăduţ

Vlăduţ mă numesc şi sunt student în anul III la Universitatea Politehnica Timişoara. Sunt o persoană simplă, om în devenire, atipic, realist, narcisist în glumă şi gânditor (poate prea mult). Iubesc cu mult curaj şi patos simplitatea, oportunităţile, viaţa, natura, Timişoara, studenţia, voluntariatul, părinţii, iubita, prietenii, cărţile, aerul curat, iar asta îmi ocupă tot timpul. Sunt mereu în căutare de frumos, mă bucur pentru fiecare lucru din jurul meu şi acestea îmi asigură fericirea zilnică.

12 thoughts to “500 days of Summer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *